Houdbaarheid van Nutrilon 1

Nutrilon 1 is een zuigelingenvoeding dat voor te snelle groeiontwikkeling is samengesteld. Het is een vezel- en eiwitrijke voeding die speciaal is samengesteld voor baby`s van 0-6 maanden. Het bevat de juiste balans van voedingsstoffen die de baby nodig heeft om gezond en sterk te worden. Nutrilon 1 is een muilvoeding, wat betekent dat het gemakkelijk te verteren is en makkelijk voor de baby`s om te krijgen. Maar hoe lang is Nutrilon 1 houdbaar?

Hoe lang is Nutrilon 1 houdbaar?

Nutrilon 1 is lange tijd houdbaar als de verpakking intact is. Wanneer u de verpakking (papieren zakken of blikken) heeft geopend, is de voeding slechts 5 uur houdbaar in de koelkast. Als het niet in de koelkast wordt bewaard, moet het binnen twee uur worden gebruikt. Als de voeding langer dan twee uur wordt bewaard, moet deze worden weggegooid. Als de voeding in een goede staat is en uit het zicht in een droge, matig verwarmde, heldere en goed geventileerde ruimte wordt bewaard, is de voeding 6 maanden houdbaar vanaf de productiedatum.

Wat kunt u doen om ervoor te zorgen dat de voeding langer blijft houdbaar?

Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat Nutrilon 1 langer houdbaar blijft. Ten eerste is het belangrijk om de voeding altijd op de juiste plaats en temperatuur te bewaren. Als de voeding langer dan 6 maanden houdbaar is, is het belangrijk om alle verpakkingen goed te sluiten na het openen van de voeding. Zorg er ook voor dat u de voeding regelmatig inspecteert op een mogelijk veranderende kleur of geur. Als de voeding verkleurd of een bedorven geur krijgt, moet deze onmiddellijk worden weggegooid.

Samenvatting

Nutrilon 1 is een muilvoeding die wordt gebruikt voor baby’s van 0-6 maanden. Het is een houdbare voeding, maar het is belangrijk om de verpakkingen goed te sluiten en de voeding op de juiste plaats en temperatuur te bewaren. Als de verpakking is geopend, is de voeding slechts 5 uur houdbaar in de koelkast. Als de voeding langer dan twee uur wordt bewaard, moet deze worden weggegooid. Als de verpakking intact is, is de voeding 6 maanden houdbaar vanaf de productiedatum.

Plaats een reactie