Houdbaarheid van nutrilon dicht

Nutrilon dicht is een ​​dichtbundel melkvoeding die als vervanging kan worden gebruikt voor de moedermelk bij infantiele diarree in baby’s. De houdbaarheid van dit product is zeer belangrijk, aangezien het erg kostbaar is en moet worden beschouwd als medisch voedsel dat op de juiste manier wordt gebruikt.

Nutrilon dicht is een royale (4:1 of 8:1) dunnere melk met 20 kcal en 17 mg sodium per 100 ml, samengesteld met lagere vet- en mineralengehaltes dan andere melkvoedingssoorten. Het is een nuttig supplement voor baby’s die behoefte hebben aan een lage-natrium/lage-vetvoeding, vooral bij het dieet dat geschikt is voor infantiele diarree. Nutrilon is ook geschikt voor baby’s die allergisch zijn voor eiwitten uit koemelk.

Hoe lang is Nutrilon houdbaar?

U kunt geprepareerde Nutrilon gebruiken binnen 48 uur na bereiding. Verpakte, niet-geopende verpakkingen zijn langer houdbaar, meestal tot de vervaldatum die is verstrekt op de verpakking. Voor het bewaren van geprepareerde Nutrilon is het belangrijk dat u altijd volgt wat er staat in de instructies op de verpakking. Als u een verpakte Nutrilon thuis krijgt, moet u het opslaan in de koelkast, bij een temperatuur van 5°C tot 10°C.

Geprepareerde Nutrilon hoeft niet in de koelkast bewaard te worden. U hebt een systeem nodig dat voldoet aan FDA-richtlijnen om het product enkele uren veilig te houden. Als je Nutrilon thuis koopt, is het beter om het direct te gebruiken. Als je je bevroren Nutrilon thuis koopt, bewaar het dan zo kort mogelijk in de vriezer.

Wat is het juiste bewaar- en bewarenprocedure?

Voordat u de verpakte Nutrilon dicht opent, moet u ervoor zorgen dat u alle belangrijke veiligheidsvoorschriften kent die worden geleverd met dit product. Lees de gebruiksaanwijzingen op de verpakking met betrekking tot de juiste handelingen bij het bewaren van Nutrilon dicht.

Na het openen van de verpakking en het toevoegen van warmer water of levensmiddelen of het opwarmen met stoom, moet de bereide Nutrilon dicht onmiddellijk worden geconsumeerd. Nutrilon dicht is een diepvriesproduct en het is belangrijk dat deze op de juiste manier wordt bewaard, omdat anders het product bederf kan veroorzaken. Als u Nutrilon bereidt, moet u ervoor zorgen dat u het veel kouder maakt dan 50°F / 10°C, bij voorkeur 40°F / 4°C.

Conclusie

Nutrilon dicht is een diepvriesproduct en het is zeer belangrijk dat het product op de juiste manier wordt bewaard om verder bederf en verrotting te voorkomen. Verpakte, niet-geopende verpakkingen zijn houdbaar tot de vervaldatum die is verstrekt op de verpakking. Geprepareerde Nutrilon dicht is houdbaar binnen 48 uur na bereiding. U kunt het dus op een veilige manier opbergen, bewaar het product altijd bij een temperatuur lager dan 50°F / 10°C, bij voorkeur 40°F / 4°C en volg alle instructies op de verpakking.

Plaats een reactie