Houdbaarheid van opalescence 16

Opalescence 16 is een product dat wordt gebruikt voor het bleken van tanden. Het is een bleekmiddel dat wordt gebruikt in combinatie met een bleeklamp om tanden op een veilige manier te bleken. Het is een van de meest populaire op tandbleekgebied. Maar hoe lang is opalescence 16 houdbaar?

Wat is opalescence 16?

Opalescence 16 is een bleekmiddel dat wordt gebruikt voor tandenbleken. Het bevat een sterk bleekmiddel, waardoor het gemakkelijk kan worden gebruikt om verkleurde tanden mee te bleken. Het bevat ook fluoride en kaliumnitraat, die helpen tandplak te bestrijden en tandbederf te voorkomen. Opalescence 16 is speciaal gemaakt voor consumenten die geïnteresseerd zijn in professioneel bleken en veiligheid van bleken.

Hoe lang is opalescence 16 houdbaar?

Opalescence 16 heeft een shelf life van twee jaar als het ongeopend en onaangeroerd wordt bewaard. Als het eenmaal geopend is, heeft het nog ongeveer acht maanden van houdbaarheid; daarna moet het product worden weggegooid. Bovendien moet het product in een droge, luchtdichte ruimte worden bewaard. Als het blootgesteld wordt aan licht, kan de houdbaarheid worden verminderd.

Hoe je opalescence 16 kunt gebruiken?

Om opalescence 16 te gebruiken, moet je eerst je mond licht reinigen. Vervolgens moet je een applicator gebruiken om het opalescence 16 pastate-product aan te brengen op een geschikte plaats in je mond. Daarna moet je het product 15-20 minuten laten intrekken. Zodra de tijd voorbij is, moet je het product van je tanden verwijderen en vervolgens je mond spuiten met water. Als alles goed is verlopen, zou je tanden helder en wit moeten zijn! Als je ervoor kiest om Opalescence 16 meer dan eenmaal per dag te gebruiken, moet je dit echter vermijden om schade aan je tanden te voorkomen.

Conclusie

Opalescence 16 is een van de meest populaire bleekmiddelen op de markt. Het heeft een shelf life van twee jaar als het ongeopend en onaangeroerd wordt bewaard, en acht maanden als het geopend is. Het is ook erg belangrijk om het product op een droge, luchtdichte plaats te bewaren als je het langere tijd wilt gebruiken. Als het eenmaal geopend is, moet het product ook regelmatig worden gebruikt, waarbij het niet moeilijk is om opalescence 16 te gebruiken als je weet hoe je het goed moet gebruiken.

Plaats een reactie