Ontdek de Luxe van Koken met de Pannenset – Kookpannen – Koekenpan – Braadpan Inductie 14-delig – Anti-aanbaklaag – Zwart

Transformeer uw kookervaring met onze exclusieve 14-delige pannenset van MAISON & KITCHEN, voorzien van een hoogwaardige marmeren coating. Deze set is niet alleen een lust voor het oog in elke keuken, maar biedt ook een gezonde en veilige manier van koken zonder giftige stoffen. Met een diversiteit aan kleuren past deze set perfect bij uw persoonlijke stijl en keukendecor.

Gezond en Veilig Koken

Onze pannen zijn ontworpen met uw gezondheid in gedachten. De marmeren anti-aanbaklaag bevat geen schadelijke stoffen zoals PFOA, die in traditionele Teflon pannen voorkomen. Dit betekent dat u kunt genieten van gezondere maaltijden zonder zorgen over giftige dampen, zelfs bij hoge temperaturen tot 450 graden.

Makkelijk en Duurzaam

Deze pannenset is niet alleen makkelijk in gebruik, maar ook eenvoudig te onderhouden. Hoewel ze niet geschikt zijn voor de vaatwasser, zijn ze zeer eenvoudig met de hand te reinigen, wat de levensduur van de pannen aanzienlijk verlengt. De zwarte marmeren coating met spikkels is niet alleen stijlvol, maar verbergt ook eventuele verkleuringen die bij witte pannen wel zichtbaar zouden zijn.

Compatibel met Alle Warmtebronnen

Of u nu kookt op gas, elektrisch, keramisch of inductie, deze pannenset is geschikt voor alle warmtebronnen. Dit maakt ze een veelzijdige keuze voor elke keuken.

Wat Zit Er in de Set?

Deze complete set bevat alles wat u nodig heeft om een breed scala aan gerechten te bereiden:

  • ⌀ 20 cm Kookpan / Braadpan (10 cm hoog)
  • ⌀ 24 cm Kookpan / Braadpan (14 cm hoog)
  • ⌀ 28 cm Kookpan / Braadpan (14 cm hoog)
  • ⌀ 28 cm Koekenpan (6,5 cm hoog)
  • ⌀ 24 cm koekenpan (6,5 cm hoog)
  • ⌀ 16 cm sauspan (8 cm hoog)
  • 4 glazen deksels die passen op alle pannen

Daarnaast ontvangt u 5 handige keukenaccessoires en 4 pannenbeschermers om uw pannen in topconditie te houden.

Maak Vandaag Nog de Keuze voor Kwaliteit!

Met de MAISON & KITCHEN pannenset kiest u voor duurzaamheid, stijl en gezondheid. Voeg deze essentiële set toe aan uw keukenarsenaal en ervaar het plezier van koken met topkwaliteit pannen. Bestel nu en til uw kookkunsten naar een hoger niveau!

Plaats een reactie